💜XO Party 💜 zaterdag 6 aprilvan 18:00-01:00 💜.

Op 6 april hebben we een “vlijmscherp” programma in de aanbieding! @D-Tour69 komt in Zwinderen een Knifeplay demo & experience verzorgen.

Een vaak aangevraagd thema waarvoor we nu een mooie invulling hebben gevonden! Sla je aan bij de aanblik van messen? Of wil je meer weten over het veilig toepassen van Knifeplay? Mis dan deze demo niet. Na afloop kun je zelf “onder het mes” genomen worden, tijdens de experience.

Genoeg spanning gehad? Geniet dan van al het moois dat Eroroma je heeft te bieden tijdens de XO Party! Lekker chillen, bubbelen, genieten van het buffet, een intense sessie beleven of aanschouwen of heerlijk een bedstee induiken. Voor elk wat wils.

Kom vooral ook even langs bij @Nuri-creates. Deze creatieve dame is aanwezig met een stand met sieraden, kunstobjecten, speeltools en sloten. Aanrader! Reserveer nu je ticket en mis deze XO-Party niet. Link naar het evenement: https://fetlife.com/events/1393428

We werken met een maximum aantal gasten, mocht dat aantal bereikt zijn dan sluit het ticketsysteem en gaat automatisch over naar het wachtlijstsysteem.

Kun je onverhoopt niet aanwezig zijn, dan is afmelden verplicht. Dit kan via een reply op je ticket of via aanmelden@xofeest.nl
Als je je niet afmeldt, zullen we je benaderen. Bij 2x niet op komen dagen zonder afmelding, vervalt je kans op het van te voren reserveren van tickets en kun je alleen een wachtlijstplek ontvangen.

https://www.tickettailor.com/events/xofeest

Link naar het evenement: https://fetlife.com/events/1393428

Jezelf op Going zetten wordt gewaardeerd.

We zien je graag in april!